< Back to news

Willy will rock you

Verover de harten van de Willy's

Willy

35-plussers die hun goesting niet meer vinden in het huidige radiolandschap hebben er straks een nieuwe vriend bij: Willy! Jong van hart maar met tonnen ervaring, net zoals generatie X dat is. Willy wordt dé nieuwe muziekzender voor die groep Vlaamse muziekliefhebbers. Want Music Matters!

Vanaf 11 oktober knalt Willy rockplaten door je speakers via elk digitaal kanaal en dus ook via DAB+. Willy is de eerste digital only zender van DPG Media en belooft zijn luisteraars een frisse en ruwe zender te presenteren, zonder compromissen.

Nieuwe zender, nieuwe stemmen

Willy

Willy’s van dienst op deze nieuweling zijn Ruben Block (Triggerfinger), Iwein Segers, Stijn Meuris, Sofie Engelen, Tim Van Aelst (brein achter o.a. Wat Als? en Safety First) en Cedric Maes (The Sore Losers). Een veelbelovende lijst van creatievelingen met een passie voor muziek.

Oh la la la, c’est magnifiiiiiique!

Meer weten over adverteren op Willy ?

Contacteer ons

Willy beluisteren?

Willy is het eerste digital only station en zal te beluisteren zijn via de website willy.radio, DAB+, het nieuwe Radioplayer-platform, en via smartspeakers (commando: "Hey Google, praat met Willy Radio”).

Willy nu al op de voet volgen?
Dat kan via Willy’s Facebookpagina of Instagram

Share this on