< Back to news

HLN Drive: online showroom voor alle automerken

435. Dat is het aantal automodellen dat alleen al in België te koop is. Hoe begin je als consument met zoveel keuze aan de zoektocht naar jouw ideale auto? HLN Drive heeft de oplossing. Het platform biedt een virtuele showroom waar autoconstructeurs al hun modellen kunnen tonen. De consument hoeft zo geen 30 verschillende sites te bezoeken, en krijgt bovendien objectieve info die het kiezen vergemakkelijkt. 

 

Virtueel Autosalon

Wie een auto wil kopen, gaat gemiddeld 6 tot 9 maanden voor de aankoop op zoek naar informatie. Voor zo’n grote aankoop gaan we duidelijk niet over één nacht ijs. De zoektocht naar info is cruciaal in de uiteindelijke beslissing. HLN Drive vergemakkelijkt die zoektocht en biedt een gloednieuw autoplatform met een overzicht van alle nieuwe wagens die op de markt zijn. 

Dat is niet alleen een droom voor wie effectief op zoek is, maar ook voor wie graag op de hoogte blijft van autonieuws. De autosalonbezoeker komt dus ook dit jaar aan zijn trekken dankzij de virtuele showroom op HLN Drive. Je kan hier rondneuzen, alle specs bekijken, en zelfs video’s bingewatchen van je favoriete modellen. Een nieuwsbrief houdt autoliefhebbers op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

HLN Drive

Alle info, alle merken en alle modellen op 1 platform

HLN Drive is bovenal een infosite over alle automerken. Per model krijg je een handig overzicht van basisinfo, basisprijs, de sterke en mindere punten van het model. Vaak is er ook extra info voorzien, of kan je zelfs meteen een testrit aanvragen.

Elk nieuw model komt hier aan bod en de redacteurs beschrijven de nieuwste modellen uitgebreid in de vele reviews.

Makkelijk kiezen dankzij objectieve info

HLN Drive is dus niet de plek voor verkoopspraatjes. Het is net een objectieve gids die je een leidraad biedt om die auto te vinden die matcht met jouw levensstijl. Een oriënterende test met 10 vragen gidst je naar een handig overzicht van modellen en merken die het best bij jou passen, inclusief de top 3 van de redactie. Mét advies rond welke rij-technologie het interessantst is voor jou. 

Ook uniek zijn de Total Cost Ownerschip (TCO)- video’s, die een volledig overzicht geven van alle kosten die gelinkt zijn aan die specifieke wagens. Geen enkel aspect blijft onbelicht.

HLN Drive: helpen kiezen in een uitdagende markt

De automarkt heeft het de laatste jaren niet makkelijk. Niet alleen ligt de auto zelf onder vuur, er is ook een enorme evolutie aan rij-technologie, met de eerste zelfrijdende auto’s misschien al over 5 jaar. Dat maakt het voor een consument niet makkelijk om te kiezen. HLN Drive biedt alle tools om die keuze te vergemakkelijken, met foto’s, objectieve info én reviews. Zo wordt HLN Drive de go-to plek voor iedereen op zoek naar een nieuwe wagen of het laatste autonieuws.

Share this on