< Back to news

Nieuwe radiozender 'Joe Lage Landen' vanaf maandag 14 juni

Joe Lage Landen

Joe Lage Landen, dat is de klok rond de grootste Vlaamse en Nederlandstalige hits. Het wordt de enige nationale radiozender, zowel op DAB+ als online, die 24 op 7 alleen maar Nederlandstalige muziek draait. De digitale zenders van Joe bereiken luisteraars die in het huidige radiolandschap nergens anders hun smaak vinden. Joe kreeg van hen de vraag naar een aanbod met nog meer Nederlandstalige muziek.

Bart Peeters

Sven en Anke geven op maandagochtend 14 juni het officiële startschot van Joe Lage Landen tijdens hun ochtendshow. De eerste twee weken van de digitale radiozender worden alvast extra speciaal want elke dag tussen 10u en 18u neemt een andere Vlaamse of Nederlandstalige artiest de zender in handen. Mama’s Jasje, Udo, Marco Borsato, Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Willy Sommers en Clouseau zijn alvast van de partij. Elk draaien ze hun favoriete Nederlandstalige platen en delen ze anekdotes met de luisteraars.

 

Joe Lage Landen vormt een mooie aanvulling op de digitale familie van Joe. De nieuwe zender komt in het rijtje te staan naast de DAB+ zenders Joe Easy, Joe 60’s & 70’s, en Joe 80’s & 90’s. De digitale zenders zijn beschikbaar via joe.be, de Joe-app, via DAB+ en digitale televisie (Telenet en Proximus). Alle campagnes die OP DAB6+ worden en werden geboekt, worden meteen mee uitgezonden op de nieuwe zender.

 

Share this on