mediablend full service

"de magie zit in de mix"

Social media, krantenadvertenties, search advertising... Naast banner campagnes zijn er ook ontzettend veel andere advertentiemogelijkheden. Weet je niet meer waar eerst te beginnen? Dan is mediablend full service de oplossing voor jou.

illu-full-service-big@2x.png

hoe werkt het?

stap 1

Samen brengen we jouw mediadoelstellingen en verwachtingen in kaart. Op basis hiervan werken we een gestroomlijnd mediaplan uit die past bij jouw wensen en behoeften.

 

stap 2

We managen je campagnes op elk platform. We zetten alles voor je op en houden ons bezig met de dagelijkse monitoring en optimalisatie.

 

stap 3

Na elke campagne evalueren we de behaalde resultaten in functie van de vooropgestelde doelstellingen. Hiervoor gebruiken we zowel jouw analysetools als die van de Persgroep Advertising.

illu-full-stappen@1x.png

SEO

Zoekmachine optimalisatie is van groot belang om gevonden te worden in de Google zoekresultaten. Het is een uitgebreid proces waar veel bij komt kijken. Ook voor SEO ondersteuning kun je terecht bij mediablend.

 

SEO onderzoek

We screenen je website om te bepalen in hoeverre deze “zoekmachine vriendelijk” is en we bezorgen je een overzicht van de optimalisatiepunten.

 

SEO optimalisatie

Nu we weten waar de knelpunten van je website zitten, stellen we samen met jou een optimalisatieplan op en maken we jouw website helemaal SEO-proof.

SEA

Geïnteresseerd in adverteren via Google, maar geen tijd om het allemaal zelf te doen? We helpen je graag verder, mediablend gaat voor je aan de slag.

 

SEA setup

We zorgen voor een Google AdWords account en koppelen dit aan Google Analytics, brengen je objectieven in kaart en voeren op basis daarvan een keyword-onderzoek uit.

 

SEA campagnebeheer

Niet alleen voor het opstarten, maar ook voor het beheer van je AdWords campagnes kun je mediablend inschakelen. We zorgen voor de monitoring en optimalisatie van je Google Adwords campagne(s), zodat je altijd het beste resultaat behaalt.

social media assistentie

Op welk platform je ook aanwezig wilt zijn (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram, LinkedIn, etc.), mediablend zorgt ervoor dat je bedrijfspagina eruit springt.

 

opzet & beheer bedrijfspagina

We zetten je bedrijfspagina op en zorgen voor een organisch social media communicatieplan. Jij levert de content aan, wij zorgen voor de rest!

 

setup advertentiecampagne

Wil je meer resultaat uit social media halen? Schakel mediablend in voor een doelgroepanalyse en targetstrategie. Ook kunnen we de advertentiebanners verzorgen.

 

campagnebeheer

Door dagelijks te monitoren en waar nodig optimaliseren halen we het beste resultaat uit je social media campagnes.

tek_socialmedia@1x.png (1)

de kosten van een mediablend full service campagne

Wat een mediablend full service campagne kost, dat is geheel afhankelijk van jouw wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden en bijbehorende kosten? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

illu-prijzen@1x.png
tek_fullservice.png

we helpen je graag met een volledig communicatieplan

Wil je de verschillende off- en online advertentiemogelijkheden optimaal benutten? Dan is mediablend full service de oplossing voor jou! Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.