1

kies je vestiging, regio, pakket en startdatum

Om te starten met online reclame maken in jouw regio kies je of je één of meerdere vestigingen wilt beheren. Daarna kies je per vestiging het bedieningsgebied, een advertentiepakket, de gewenste looptijd van de campagne en de startdatum. Kies voor zichtbaarheid tussen het nieuws uit jouw streek (content targeting) of bereik je klanten op basis van hun locatie (geotargeting).

illu-hoehetwerkt-hero@2x.png
2

zelf een banner maken of een bestaande uploaden

Kies in onze bannertool één van de templates als uitgangspunt of begin met een blanco ontwerp. Je laadt foto's en je logo op, vult een korte tekst in en kiest de juiste kleuren. Of je maakt gebruik van de fotobibliotheek met professionele beelden. Heb je hier geen kaas van gegeten of heb je geen tijd? Doe dan een beroep op onze bannerservice. Je kunt er ook voor kiezen om een bestaande banner te gebruiken.

illu-zelfbannermaken@2x (1).png
3

eenvoudig online betalen, de factuur ontvang je achteraf

Ben je tevreden met het resultaat? Dan wordt het tijd om de bestelling af te ronden en de campagne te starten. De aankoop voltooi je online in onze beveiligde betaalomgeving, de factuur ontvang je per mail. Wens je niet online te betalen? Neem dan contact met ons op.

illu-betaling@2x (1).png
4

je campagne monitoren

Raadpleeg het dashboard om het aantal views en clicks van je campagne te monitoren. Per dag en per banner kun je zien hoe jouw campagne vordert, we houden je dagelijks op de hoogte. Ook kun je een campagne gemakkelijk opnieuw bestellen of verlengen.

illu-monitoren@2x.png (1)
full-service.png

wil je meer dan alleen online adverteren met een banner?

Naast banners zijn er natuurlijk ook andere advertentiemogelijkheden. Wil je graag hulp bij het samenstellen van jouw off- en online communicatiemix? Dan is mediablend full service de oplossing voor jou.