Contact

Adres

Medialaan 38, 1800 Vilvoorde, België Tel: 02 255 32 11

Route

Noodnummer

Heb je op weekdagen voor 08:30 of na 17:30, of in het weekend een dringend probleem met je campagne? Bel voor radio, televisie of publishing naar 02 255 04 04 en voor digitaal naar 0477 910 908 en we lossen het voor je op!

Heb je een vraag over je abonnement? Dan kan je hier terecht.

Heb je een vraag voor een van de redacties? Stel je vraag hier.

Teams

Adops

Dit team zorgt voor jouw “peace of mind”: ze garanderen een vlekkeloze verschijning van je advertentiecampagne in onze media en verzekeren correcte facturatie achteraf. Een vraag over je orderverwerking of over onze planning en traffic? Ze helpen je graag verder.

Business Development

Dit team is altijd op zoek naar de initiatieven van morgen, en dat voor zowel tv, radio, publishing als online. Zij kijken graag verder dan vandaag en zoeken naar oplossingen die je waarde bieden op lange termijn. Een vraag of uitdaging voor hen? Contacteer ze.

Business Intelligence

Data verzamelen en deze omzetten naar kennis, informatie en adequate actie: ons business intelligence team is elke dag bezig met het creëren van competitieve tools waar jij als adverteerder voordeel uit haalt. Meer weten? Onze collega's van team 'Business Intelligence' helpen je graag verder.

Integreate

Op zoek naar een creatieve partner om samen authentieke verhalen te schrijven? Je vraagt je af hoe we jouw merk op een impactvolle manier kunnen verbinden met relevante content, cross- of monomediaal? Neem dan contact met onze collega’s van ‘Integreate’. Ze helpen je graag verder.

Digitaal

Laat je naar de beste digitale oplossing gidsen door onze digitale specialisten. Dit team is onafgebroken op zoek naar nieuwe inzichten en heeft een hart voor digitale innovatie. Digitaal adverteren met de grootst mogelijke impact en het beste resultaat? Contacteer team 'Digitaal'.

Management

Bij ons geen ivoren torens, enkel mensen en merken die graag samenwerken. Heb je een vraag die verband houdt met onze bedrijfsvisie of manier van ondernemen? Neem dan contact met onze collega’s van ‘Management’. Ze helpen je graag verder. 

Management assistance

Je wil een meeting inplannen of een vergaderruimte boeken? Of je hebt een vraag voor het management, maar valt daar liever niet met de deur in huis? Neem dan contact op met de collega’s van ‘Management Assistance’. Ze helpen je graag verder.

Marketing & Market Intelligence

Een vraag over de impact of het bereik van je campagne? Of over de kracht van onze media en producten? Team 'Research' toont je graag hoe onze merken, producten en platformen een toegevoegde waarde vormen voor jouw campagne, en dat door middel van de beste argumenten, heldere inzichten en energieke inspiratie. 
Een vraag over onze meest recente nieuwsbrief? Je wil meer weten over dat interessante artikel of blogpost? Team Communicatie verzorgt alle communicatie naar de advertentiemarkt. Of het nu via mails, events, presentaties, onze website, social pagina of blog gaat:  zij maken van jou graag een fan van onze merken en ons bedrijf.

Sales

Je wil adverteren bij DPG Media maar weet niet meteen waar te beginnen? Je hebt hulp nodig bij het boeken van een campagne of wil graag advies over onze advertentiemogelijkheden? Of je zit gewoon met een vraag over tarieven of verschijningsdata? Onze collega's van team ‘Sales’ helpen je graag verder.

Contacteer ons