< Terug naar nieuws

Agentschap Natuur & Bos brengt Q-luisteraars naar mooie natuurplekjes in eigen land

Q-bank ANB

Deze zomer brengen veel mensen vakantie door in eigen land. Agentschap Natuur & Bos wil mensen op een unieke manier de mooie natuur in België laten ontdekken en zet via een activerende campagne op Qmusic de buitengewone plekjes in ons binnenland in de kijker. 

Luisteraars van Qmusic worden via tips naar een natuurgebied in Vlaanderen geleid waar een Q-bank verstopt staat. Degenen die de zitbank vinden en er een selfie mee delen, maken kans op een weekendje natuur met enkele vrienden.

Q hotspot

De actie loopt sinds maandag 29 juni. Elke dag, t.e.m. donderdag 2 juli, krijgen de luisteraars tussen 16u en 19u tips op Qmusic over waar de bank van die dag verstopt staat. Daarna krijg je als luisteraar 24u de tijd om de bank te zoeken en er je selfie mee te delen om zo kans te maken op de mooie prijs.

De Q-banken blijven na deze actie staan in de 4 natuurgebieden. Er is ook een vijfde Q-bank: die staat deze zomer op de Q-hotspot in Oostende en vindt daarna haar thuis in Park Drie Fonteinen in Vilvoorde, vlakbij de Q-studio.

 

Delen