< Terug naar nieuws

Binnenkort bij Het Laatste Nieuws: gloednieuw regiomagazine In de buurt

Op dinsdag 30 april lanceert Het Laatste Nieuws ‘In de buurt’. Met dit trendy magazine geeft de krant zijn lezers datgene waar ze het meest om vragen: meer lifestylenieuws uit de buurt.

In de buurt

In de buurt wordt volledig geschreven en gemaakt door de regionale redactie van Het Laatste Nieuws en verschijnt vier keer per jaar als bijlage in de krant. Er zijn vier volledig verschillende edities van In de buurt, met nieuws uit West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Bij In de buurt is er ruimte voor inspirerende verhalen, reportages en enkele vaste rubrieken zoals BV’s die wonen, werken en leven in de buurt. Hierbij is er extra aandacht voor:

  • Must do’s in…
  • Shopping
  • Uit eten
  • Wonen

 

Frederik De Swaef, hoofdredacteur regio bij News City: “80% van de lezers van Het Laatste Nieuws geeft aan de krant onder andere te lezen voor het regionieuws. We publiceren In de buurt vier maal per jaar, omdat elk seizoen nieuwe mogelijkheden biedt. In de eerste zon ga je op het terras zitten. In de herfst en winter probeer je een cocon te maken van je huis. Dus zeker op vlak van soft nieuws is er elk seizoen wel iets anders te vertellen.”

In de buurt is er ook online én in de HLN-app. Ontdek het vanaf dinsdag 30 april.

Delen