< Terug naar nieuws

DPG Media viert #dezomervan2020 samen met haar partners

Begin mei lanceerde DPG Media #dezomervan2020: een reeks redactionele en commerciële initiatieven die enerzijds consumenten de kans geven om een leuke zomer in eigen land te beleven en anderzijds adverteerders toelaat daartoe bij te dragen.

Lezers uitdagen en snuffelen in de zomer van BV’s

Met de HLN zomer challenges daagt HLN zijn lezers uit om deze zomer iets speciaals te ondernemen. Van De Ronde van Vlaanderen fietsen met raad van Tom Boonen, fit worden met behulp van Lieven Maesschalck tot de zoektocht naar dé warmste vakantieplek van Vlaanderen, … :  de challenges zorgen voor een leuke bijdrage aan de zomer van de HLN-lezers. Verschillende partners ondersteunen onze challenges: Huawei sport mee in onze fit challenge, Roeselare fietst mee op onze Ronde van Vlaanderen, VLAM kookt mee met streekproducten, …

In “De Zomer Van”, vanaf 20 juli op VTM, volgt Eric Goens BV’s in hun zomerse doen en laten. Enkele mooie partnerships zorgen in dit programma voor gezellige momenten rond de barbecue of op de festivalboot, van waarop elke aflevering afgesloten wordt met een muzikale noot.

Een overzicht van alle merken die samen met DPG Media Advertising een succes maken van #dezomervan2020:

#dezomervan2020 Partners

De coolste selfie maak je deze zomer aan onze Q-Hotspot in Oostende

Geen Q Beach House dit jaar, maar een heuse Q-Hotspot in Oostende. Zand werd verruild voor groen, want het Maria Hendrikapark van Oostende is het decor van dienst. Opvallende eyecatcher daar is een Instawall, een kunstproject van C&A, gecreëerd door street artist Matthew Dawn van kunstenaarscollectief Treepack. Verder geeft Desperados er kansen aan nieuw dj- en grafittitalent, Lipton Ice-Tea deelt mooie prijzen uit om met vrienden te delen en Belorta houdt het gezond met groenten en fruit in de Q-Hotspot studio en een winactie met aperopakket voor de luisteraars. 

Maureen instawall
Q-dj Maureen Vanherberghen bij de C&A Instawall

 

DPG Media ♥ #dezomervan2020, DPG Media Advertising ♥ mooie partnerships!

Delen