< Terug naar nieuws

MEDIALAAN - de Persgroep Advertising bouwt salesstructuur verder uit

Dagelijks bereiken we 85% van de Vlamingen via onze unieke waaier aan merken. Een sterke basis die erg veel mogelijkheden biedt. Onze ambitie ligt erin om samen met klanten, in partnership, aan merken te bouwen en ze groter te maken. Om nog beter in te spelen op de uitdagingen van de toekomst, zijn we blij om enkele wijzigingen binnen onze salesstructuur te kunnen aankondigen.

Julie Neyman wordt National Sales Director

Julie Neyman

Julie Neyman (tot op heden Sales Manager Agencies) wordt verantwoordelijk voor de totale nationale advertentiemarkt en zal leiding geven aan de agency teams, het direct salesteam en het international salesteam.

Joost Segers wordt Sales Manager Agencies

Joost Segers

De huidige verantwoordelijkheden van Julie Neyman worden overgedragen aan Joost Segers. Hij wordt Sales Manager voor de klantencluster Dentsu – Havas – Zenith.

Wilfried Celis wordt Business & Development Director

Wilfried Celis

Wilfried blijft verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van ons saleshouse. Hij zal de business- en productstrategie uittekenen en onze diverse media vermarkten: zowel in de nationale markt, de kidsmarkt als de regionale markt.

Ben Jansen, Managing Director MEDIALAAN - de Persgroep Advertising

Ben Jansen

“Ik heb het rotsvaste geloof dat we door deze wijzigingen nog beter kunnen inspelen op de mogelijkheden die de markt aanbiedt. Ik ben blij dat we binnen deze continue evolutie kansen kunnen geven aan ons eigen talent. Ik weet zeker dat zij, samen met hun teams, hun nieuwe rol met brio zullen vervullen."

Delen