< Terug naar nieuws

Oud is niet gelijk aan out bij Humo en VDAB

In de week van 17 maart zet Humo enkele alom bekende Krasse Knarren in de kijker. De bijlage verschijnt in samenwerking met VDAB en onder het goedkeurend oog van Humo-stamvader Guy Mortier.

Humo's Krasse Knarren

Op een eigenzinnige manier brengen o.a. Hugo Matthysen (64), Herman Brusselmans (62) en Martin Heylen (64) een kijk op hun professionele leven na hun 60ste. Want oud is zeker niet gelijk aan out. 

Met Humo’s Krasse Knarren willen Humo en VDAB 60-plussers sensibiliseren om actief te blijven. Bezig blijven (als zelfstandige, stagebegeleider, monitor, vrijwilliger…) houdt de geest jong en het sociaal engagement hoog. Deze boodschap zal worden ondersteund in advertenties van VDAB in Humo, in een radiocampagne van Humo en aan de hand van een call-to-action bij de artikels op Humo.be.

Humo’s Krasse Knarren is vanaf dinsdag 17 maart te lezen als bijlage bij Humo en via Humo.be.

Wim Adriaens, gedelegeerd bestuurder VDAB: "We zijn heel blij dat Guy Mortier en kornuiten tonen dat je op je zestigste niet bent afgeschreven. Ook als zestigplusser is het goed om actief zijn, en actief zijn is het leukst met collega's op de werkvloer. De vijftigplussers hebben het intussen goed begrepen: aan de slag blijven houdt ons jong. We zien de afgelopen jaren bij hen een sterke stijging in actief zijn. Als ieder bereid is om het potentieel te zien in wat hij of zij nog wil en kan doen op de arbeidsmarkt, dan ben ik er zeker van dat dat ook bij zestigplussers mogelijk is." 

Delen