< Terug naar nieuws

Qmusic en Hyundai: 1000x bedankt!

Een ongelofelijke show, de 1000ste van Maarten & Dorothee op Qmusic, op woensdag 9 juni 2021! Hoe groots het was, is nu pas helemaal duidelijk, met dank aan Hyundai.

1000ste Maarten & Dorothee

7 luisteraars wonnen een nieuwe Hyundai Bayon SUV: 6 live in de studio, eentje kon gezocht worden aan het MAS in Antwerpen. De tip om hem te vinden: het uitzicht over de stad, de USP van de Bayon.

Je kan je aan wat respons verwachten als je een auto weggeeft aan elke beller in je ochtendshow. Maar dat er tussen 7 uur en 9 uur maar liefst 1.900.000 telefoontjes binnen zouden komen, zag niemand aankomen. Op het hoogtepunt waren het er zelfs 600 per seconde, en dat had zo zijn gevolgen: Proximus moest het netwerk even platleggen.

Isabelle Michiels, Marketing Manager Hyundai Belux: “De return en de reacties overstijgen ons stoutste verwachtingen. Het was een hele fijne uitzending, en leuk om de nieuwe BAYON met zo’n stunt aan Vlaanderen voor te stellen. Bovendien is het als merk ook geweldig om de kans te krijgen een positieve impact te hebben op de levens van enkele luisteraars.”
 
Manu De Coninck, Manager Concepts Audio DPG Media:
“De campagne met de Qmusic-dj’s in de Bayon werd massaal opgepikt op tv, online, in print en op de radio. Hyundai werd top of mind bij jonge kopers en kon een nieuw segment bereiken. We zijn blij om samen met Hyundai een voetafdruk na te laten in Vlaanderen. Hier doen we het voor!”

Herbekijk het moment waarop luisteraar Joni als eerste een Hyundai Bayon wint.

Delen