< Terug naar nieuws

#samentegencorona

We krijgen allemaal te maken met nieuwe uitdagingen als gevolg van de coronacrisis. De verschillende DPG Media-merken doen er alles aan om die uitdagingen op te vangen en Vlaanderen te verbinden.

Blijf in uw kot!

VTM en Qmusic maken elke ochtend tussen 9 en 12 uur ‘Blijf in uw kot’ met een combinatie van informatie en fun. Het programma is ook te volgen via HLN.be

VTM GO lanceert een ‘Blijf in uw Kot!’-rubriek en zet een aantal leuke kijktips op een rij. Zo kunnen kijkers moeiteloos binnenblijven en bingewatchen. 

Ook kinderen hebben in deze periode meer dan ooit nood aan educatief entertainment. Daarom zijn de verkeershelden Zeppe & Ziki en Aya opnieuw elke weekdag tussen 10u en 11u te zien bij VTM KIDS of wanneer je maar wil op VTM GO. Handig: ook de kant-en-klare werkbundels van Zeppe & Zikki en speelideeën van Aya zijn nu online en gratis beschikbaar. 

Willy Homework

Bij Joe presenteert Sven Ornelis elke avond ‘Samen tegen corona’. Ook Joe Netwerk staat in teken van werken in tijden van corona. Alexandra en Carl bellen met luisteraars die kunnen thuiswerken, maar ook met zij die dat niet kunnen. 

Een leuke extra voor de Willy-luisteraars: Sofie Engelen en Annelies Orye presenteren elke dag Willy Homework.

De Morgen app

De nieuwsredacties van DPG Media zetten zich keihard in om Vlaanderen op de hoogte te houden van de laatste updates over het coronavirus. Op tv kan je terecht bij VTM NIEUWS voor verslaggeving. Om te zorgen dat iedereen geïnformeerd kan blijven, maken HLN en De Morgen de basisverslaggeving over het coronavirus voor iedereen gratis toegankelijk. De nieuwssites hebben ook een coronanieuwsbrief zodat lezers geen enkele info moeten missen. Het Laatste Nieuws zorgt daarnaast voor extra entertainment met puzzelplezier, ook voor de kleinsten, en voor extra leesvoer met interessante verhalen en reportages.

Dag Allemaal doet er alles aan om Vlaanderen te verbinden. In het magazine worden lezers geholpen om hun gedachten te verzetten met berichtjes van familie en vrienden en spelletjes voor jong en oud. Ook onze andere magazines zorgen voor hun lezers met nieuwtjes en interessante verhalen. In Goed Gevoel is er extra aandacht voor mentale weerbaarheid.

Humo biedt sinds deze week via zijn site een quarantaine-kit aan abonnees met onder andere de film Boyhood, docu’s, comedy met Wim Helsen en Hans Teeuwen. Verder ook Kapitein Winokio en Elvis & Benny voor de kinderen, een coronaplaylist op Spotify en een concert van Spinvis. In de week van 24 maart zit bij elke Humo ook een voucher voor een maand gratis Play. Zo kan iedereen een maand lang extra bingen.

#samentegencorona
Delen