< Terug naar nieuws

VTM viert 30ste verjaardag met verrassende show

Maar liefst 11 nieuwe programma's dit voorjaar.

CollageVTM

VTM viert feest! Op 1 februari 2019 wordt de zender 30 jaar, maar hij is frisser dan ooit. Om de verjaardag te vieren is er op 1 februari 2019 ‘30 jaar VTM’: een non-stop aaneenschakeling van verrassende VTM-momenten, met programma’s en gezichten van vroeger en nu.

Ook VTM NIEUWS viert zijn 30-jarig bestaan en geeft een unieke blik achter de schermen met ankers van de afgelopen jaren in ‘30 jaar VTM NIEUWS’.

Nog in het teken van 30 jaar VTM staat ‘Studio Tarara’, de eerste dramareeks van Tim Van Aelst van Shelter, die terugkeert naar de beginjaren van VTM. Op vraag van de kijker wordt het iconische programma ‘Blind Date’ in een nieuw jasje gestoken, met Nathalie Meskens als gastvrouw.

Luizenmoeder

Nieuw dit voorjaar bij VTM: Lynn Van Royen is ‘De Luizenmoeder’, Olga Leyers en Sieg De Doncker gaan ‘De Wereld Rond met 80-jarigen’, Staf Coppens brengt kinderen in verrassende situaties in ‘Dat Belooft Voor Later’ en bekende Vlamingen trekken erop uit met hun moeder in ‘Weg Met Ons Ma’.

Medische interventies komen aan bod in de scripted realityreeks ‘Echte Verhalen: SOS 112’ en de helden van de grootste brandweerzone van het land in ‘Helden van Hier: Brandweer Zone Antwerpen’. VTM NIEUWS brengt de reeks ‘Wetsdokters’.

De sterkhouders van VTM zien we dit voorjaar terug: Er wordt nieuw zangtalent gezocht in ‘The Voice van Vlaanderen’, vijf koppels trouwen zonder elkaar te kennen in ‘Blind Getrouwd’ en zeven artiesten wagen zich aan elkaars repertoire in ‘Liefde voor Muziek’.

Daarnaast zijn er nieuwe seizoenen van ‘The Team,’ ‘Alloo Bij’, ‘Kan Iedereen Nog Volgen?’, ‘Alloo in de Nacht’ en er is de kick-off-aflevering van ‘Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond’.

Delen