< Terug naar nieuws

Wat nu gebeurt, zie je op HLN LIVE

HLN lanceert eerste 24/7 live nieuwsstream in Vlaanderen: HLN LIVE

HLN LIVE

Op maandag 20 maart 2020 lanceerde HLN de eerste 24/7 live nieuwsstream in Vlaanderen: HLN LIVE. Via HLN LIVE kunnen ingelogde gebruikers elk uur van de dag live het nieuws volgen in beeld. Van de verschillende nieuwsverhalen van de dag, live evenementen en persconferenties, breaking news tot weer- en verkeersupdates: HLN LIVE zorgt voor een constante nieuwsflow. Iedereen kan HLN LIVE gratis bekijken via HLN.be en de HLN-app.

Geert Dewaele, hoofdredacteur News City Video: “Het nieuws stopt nooit: elke seconde van de dag komt er nieuws binnen. Met HLN volgen en maken we dat nieuws al de hele dag door in tekst en foto’s, en steeds vaker ook in video. Zo worden er maandelijks al 90 miljoen video’s bekeken op HLN. Dankzij HLN LIVE zetten we een nieuwe stap en zorgen we nu ook 24/7 voor live videobeelden en actuele nieuwsverhalen. Dat is een primeur voor Vlaanderen."

HLN LIVE

HLN LIVE is er de hele dag door met beelden. De live nieuwsstream wordt gevoed door verschillende nationale en internationale bronnen: van VTM NIEUWS, regiojournalisten, CNN, … En bij breaking news, zullen de journalisten van HLN en VTM NIEUWS extra toelichting geven.

Stijn Cavens, Head of Creative Sales DPG Media: “HLN Live is een ambitieus en innovatief project, waar we ook creatief heel veel kanten mee op kunnen. De link naar snelheid en kort op de bal spelen staat uiteraard centraal. In een eerste fase zoeken we structurele partners die het concept creatief willen claimen, in tweede fase gaan we op zoek naar contentpartners. Dit kan gaan van avant-premières waar we live gaan op de rode loper, tot beelden van aan de Belgische kust, concerten, dierenparken, pretparken, beurzen of bepaalde gebeurtenissen of events in Vlaamse steden en gemeenten."

Delen